Enrico Pieranunzi

Instrument: Klaver

Genre: Jazz

Tilgængelig: 2018, 2019, 2020

Område: Skandinavien, Tyskland, Østrig, Belgien, Schweitz, Holland

Enrico Pieranunzi

Instrument: Klaver

Genre: Jazz

Tourperiode: 2018, 2019, 2020

Område: Skandinavien, Tyskland, Østrig, Belgien, Schweitz, Holland

Bio

Den italienske pianist, komponist og arrangør, Enrico Pieranunzi, er kendt og elsket i det meste af verden. Han er født i Rom og oprindeligt uddannet som klassisk pianist, men er ikke desto mindre blevet anerkendt som en af de største europæiske jazzmusikere nogensinde. Pieranunzi har indspillet mere end 70 albums i eget navn og spillet over verden på alle de prestigefyldte jazzfestivaler og i alle de kendte jazzklubber.

 

I løbet af de seneste 10 år har han spillet mere og mere i USA og har været et hyppigt indslag på den legendariske New Yorker-jazzklub The Village Vanguard, hvor han som en af de eneste europæere nogensinde også har indspillet 2 live albums, først med Marc Johnson og Paul Motion, dernæst med Donny McCaslin og Scott Colley.

 

Enrico har ofte spillet i Danmark og har ved flere lejligheder spillet med den danske superbassist Thomas Fonnesbæk. De to indspillede i  2017 et duo-album optaget live under Copenhagen Jazz Festival. Dette album blev udgivet på pladeselskabet Stunt i 2018.

Projekter
Citater
Tour
Downloads