Fonnesbæk-Kauflin

Instrument: Bas, klaver

Genre: Jazz

Tilgængelig: 2018 12-25 FEB & 17-23 SEP & 15-21 OKT

Område: Skandinavien

Fonnesbæk-Kauflin

Instrument: Bas, klaver

Genre: Jazz

Tourperiode: 2018 12-25 FEB & 17-23 SEP & 15-21 OKT

Område: Skandinavien

Bio

Thomas Fonnesbæk (bas) – Justin Kauflin (pno)

Fonnesbæk-Kauflin består af den verdenskendte og anmelderroste pianist Justin Kauflin og den danske, internationalt kendte og ekvilibristiske bassist Thomas Fonnesbæk, som her i denne duo danner parløb. Der er lagt op til en ekstraordinær koncertoplevelse! Justin Kauflin, (pianist), er 31 år pianist og et musikalsk “vidunderbarn” og er derudover også blind.

 

Thomas Fonnsbæk udtaler: “Justin har i forlængelse af vores samarbejde på Montmartre brugt mig som bassist på hans turneer i Europa og Asien, og vi har netop udgivet duo cd’en, Fonnesbæk & Kauflin, Synesthesia“. Cd’en er indtil videre er blevet meget fint anmeldt! 4,5 stjerner ud af 5 mulige i verdens førende JazzMagasin, All About Jazz

 

Thomas Fonnesbæk, (1977), Bassist, komponist, producer og Musikpædagog: Har spillet med store udenlandske navne og lokale stjerner, medvirket på mere end 100 cd produktioner. Af internationale topnavne kan nævnes Enrico Piernunzi, Justin Kauflin, Christian Sands, Didier Lockwood og er fast medlem i lars Jansson Trio, Thomas Clausen Trio, Eeg/Fonnesbæk, mfl. Har også arbejdet med mange pop-artister, her iblandt Lis Sørensen, Søs Fenger, Kaya Brüel mfl. Har været ansat som MGK lærer i 13 år ved Helsingør Musikskole og MGK i fagene bas, guitar, klaver hørerlærer/teori, sammenspil og SSP. Har løbende været tilknyttet Københavns Musikkonservatorium som timelærer.

 

Thomas Fonnesbæk skriver desuden: “Både Justin og jeg har synæstesi – synæstesi betyder samsansning, som er et sjældent forekommende fænomen, hvor forskellige sanseindtryk er koblet til hinanden. Justin og jeg har lyd/syn-synæstesi, så for os er en given tone altid koblet til den samme farve, og derfor har man et virkeligt synsindtryk af musik i farver. Derudover skal vi som afslutning på vores trio turne nu her i november indspille endnu en cd for Storyville Records. Justin har efter min mening et meget udsædvanligt talent og han har en naturlig og åben tilgang til al musik. Hans nysgerrighed har også givet ham en stor indsigt i klassisk musik, og hans evne til at kombinere sin amerikanske jazzbaggrund med en nordisk klang er kendetegnede for ham.

 

Der er lavet en film om Justin Kauflin, ‘Keep on, Keeping on’, som er produceret af Michael Jacksons Producer, Quincy Jones. Quincy Jones har taget Justin “under vingerne”, og Kauflin er en fast del af Quincy Jones Productions aktiviteter rundt omkring i verden.

Projekter
Citater
Tour
Downloads