De Lykkelige Kværulanter

Instrument: Sang, trompet, klaver, guitar, bass, trommer

Genre: pop, jazz, viser

Tilgængelig:

Område:

De Lykkelige Kværulanter

Instrument: Sang, trompet, klaver, guitar, bass, trommer

Genre: pop, jazz, viser

Tourperiode:

Område:

Bio

De Lykkelige Kværulanter er en dansk sekstet, der spiller deres helt særegne blanding af pop, jazz og dansk visetradition med egne sange med tekster om det indre og ydre livs genvordigheder på godt og ondt. Bl.a. sangen “Det Regner” har fået en del airplay.

 

En tilflyttet københavner (Morten Remar) og en jyde (Jacob Mogensen) mødtes på en fodboldbane i Skive, hvor deres drenge spillede kamp mod de lokale. Det viste sig, at de to havde en fælles drøm om at fusionere pop, jazz og den nordiske visetradition med fortællinger om os allesammen. De to musikere og sangskrivere begyndte hurtigt at skrive sammen, og kort efter samlede de et hold midtjyske musikere og dannede orkestret – ”De Lykkelige Kværulanter”.

 

Samarbejdet førte til bandets første album, der udkom i foråret 2021. Albummet er en historiefortælling med hverdagshistorier om danskerne set indefra og udefra. Noget, der er til at tage og føle på. Det genkendelige med nærhed og en selvironisk distance til livet som lykkelige kværulanter.

 

De Lykkelige Kværulanter er:
Morten Remar (vokal) Hans Christian Erbs (trompet, flygelhorn)
Jacob Mogensen (guitar) Thomas Egeskov Petersen (keyboards)
Børge Lunde-Christensen (bas)   Martin Kollerup Sørensen (trommer)

Projekter
Citater
Tour
Downloads