Oilly Wallace

Instrument: Altsaxofon

Genre: jazz

Tilgængelig:

Område: Europa

Oilly Wallace

Instrument: Altsaxofon

Genre: jazz

Tourperiode:

Område: Europa

Bio

Stortalentet Oilly Wallace har sin unge alder (f. 1996) til trods gjort sig kraftigt bemærket på den danske jazzscene, hvor han foruden at spille i sit eget band også optræder som sideman i utallige sammenhænge.

 

Når man første gang oplever Wallace optræde live, må man knibe sig selv i armen, da det er svært at forbinde billedet af den unge musiker med lyden af hans spil. Et spil som nemmere lader sig associere med en moden musiker med årtiers erfaring. Herefter kan man bare trygt læne tilbage og nyde det sublime spil og glæde sig over hvor meget godt, vi må have i vente, fra Wallace i løbet af de næste mange år.

 

De store inspirationskilder er utvivlsomt jazzgiganterne Charlie Parker og Cannonball Adderly, men ligegyldigt i hvilken sammenhæng han optræder, sætter Oilly Wallace altid sit eget, personlige præg på musikken.

 

I 2020 fejrer man 100-året for Charlie Parkers fødsel. I den anledning spiller en række særlige koncerter udelukkende med musik, som Charlie Parker indspillede. Og som noget helt særligt vil man kunne opleve koncerter med rytmegruppe og strygekvartet, hvor bandet bl.a. spiller numre fra de legendariske albums Charlie Parker With Strings, som begge blev udgivet i 1950. Læs mere.

Projekter
Citater
Tour
Downloads