Pieris Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: jazz

Tilgængelig: On request

Område: Skandinavien

Pieris Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: jazz

Tourperiode: On request

Område: Skandinavien

Bio

JESPER BODILSEN PRESENTS:

Marco Mezquida & Martin Andersen

 

I 2003 tog Jesper Bodilsen initiativ til at samle en trio med den italienske pianist Stefano Bollani og danske Morten Lund på trommer og det blev en kæmpe succes med udgivelser på det store anerkendte label ECM, samarbejde med Berliner Filharmonikerne og koncerter på festivaler og i koncertsale verden over.

 

Nu har Jesper Bodilsen endnu engang samlet en trio med international format. Med sig har han den catalanske Marco Mezquida der er Spaniens nye stjernepianist og som henrykker alle med sit utrolige touch og musikalske overskud, og på trommer fuldendes trioen af danske Martin Andersen, der gennem en årrække har befundet sig blandt Danmarks bedste trommerslagere, og som desuden stammer fra samme hjemby som Bodilsen, hvor de spillede sammen, inden deres karriere tog fart.

 

Trioen havde premiere under Copenhagen Jazz Festival i 2017 og derefter gik de direkte i studiet og indspillede deres første album – et album, der vil blive udgivet sidst i 2017, og som de vil turnere med i 2018. Musikken er original med enkelte andre indslag, der er valgt med omhu, og som viser trioens fine sammenspil og sans for melodiske stemninger.

Projekter
Citater
Tour
Downloads