Ben Chawes

Instrument: Sang, klaver

Genre: Jazz, soul, R&B

Tilgængelig: On request

Område: Skandinavien

Ben Chawes

Instrument: Sang, klaver

Genre: Jazz, soul, R&B

Tourperiode: On request

Område: Skandinavien

Bio

Ben Chawes – sanger, pianist, komponist og entertainer

Siden Ben Chawes’ anmelderroste debut album “Up Close” har sangeren, pianisten og entertaineren været på storstillet turné i Europe, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Med sit tidsløse og friske personlige bud på vokal jazz/pop/soul af international klasse, har Ben Chawes som en af de få sunget sin vej ind til Ray Charles’ hjerte. Og han er den eneste musiker nogensinde, der har fået en eksklusiv sponsoraftale med cremen af international audio design, Bang & Olufsen.

 

Ben Chawes kombinerer jazzens finesser og improvisationer med pop’ens tilgængelighed og soulmusikkens varme glød. Stilen er cool, nærværende og helt unik. Men Ben Chawes er mere end bare en sanger. Han kombinerer sit indlysende crooner talent med sin helt egen musiske ingrediens: instrumenter-med- stemmen. Hans talent for at lyde som et helt band, der kommer til live alene med sin mund, er usammenligneligt.

 

Ben Chawes er uddannet på Berkeley School Of Music I Boston og har boet i flere år i USA, hvor han har haft en omfattende tournevirksomhed. Efter sin hjemvenden til Danmark har han med base i København spillet på mange af de store, europæiske festivaller.

 

Musikpriser:
“Artist of the Year”
“Best Jazz Album”
“Best Jazz Song”
– Cara Recording Awards, USA
Outstanding Musicianship –IAJE, USA

Projekter
Citater
Tour
Downloads