Malene Mortensen

Instrument: Vocal

Genre: Jazz

Tilgængelig: On request

Område:

Malene Mortensen

Instrument: Vocal

Genre: Jazz

Tourperiode: On request

Område:

Bio

Malene Mortensen er en af de mest prominente, danske jazzsangere med et ekstraordinært CV. Hun har tourneret I det meste af verden, og hun har indspillet under eget navn siden 2003.

 

Historie
Der er gået 15 år siden, Malene Mortensen udgav sit første album i en alder af 21 år. Fra begyndelsen af karrieren har hun arbejdet sammen med store musikere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Alex Riel, Chris Potter, Mike Stern, Avishai Cohen, Christian Sands, Terreon Gully, Chad Wackerman, Adam Rogers, Niels Lan Doky o.m.a.

 

Tiden, hvor hun var et ungt og lovende talent, er for længst passeret; Hendes stemme har mange farver, hendes fraseringer er langt mere udfordrende, og hendes klangfarve udvikler sig for hver ny udgivelse.

 

Malene er en artist af internationalt format; hun har passeret stadiet med ungdommelig weltschmerz. I dag omfavner og udtrykker hun også alt det positive, hvilket ikke altid er lige så nemt, som det lyder.

 

Malene Mortensen har optrådt på jazzscener I stort set alle europæiske lande, Mellemøsten, USA, Australien og store dele af Asien med sin egen trio, big bands eller som featured solist i forskellige sammenhænge – senest på torne med Kid Creole & The Coconuts.

Projekter
Citater
Tour
Downloads