Eeg-Fonnesbæk

Instrument: Sang, bas

Genre: Jazz

Tilgængelig: On request

Område: Europa

Eeg-Fonnesbæk

Instrument: Sang, bas

Genre: Jazz

Tourperiode: On request

Område: Europa

Bio

Eeg-Fonnesbæk

En duo kun med sang og bas forener sangerinden Sinne Eeg med bassisten Thomas Fonnesbæk. Begge tilhører toppen af jazzmusikere. Den smukke klang af Sinnes stemme matcher perfekt Fonnesbæks varme baslyd.

 

De to musikere lytter opmærksomt og inspirerer hinanden til at tage chancer. Og spontanitet, kommunikation og fortolkning er jo trods alt essensen af jazz. De to er lydhøre overfor hinandens mindste detaljer, og resultatet er ganske enkelt fortryllende.

 

Som Sinne siger: “Jeg har altid elsket at synge duo med bas. Jeg har gjort det siden min første CD fra 2003, og jeg gør det altid live ved mine koncerter. Det er bare en lyd, som jeg rigtig godt kan lide. Thomas og jeg har arbejdet sammen ond and off gennem årene. Han er bare en utrolig musiker, og han og jeg kommunikerer rigtig godt sammen musikalsk. Jeg har det så godt med lyden af bassen og stemmen, og det er så udfordrende, at jeg bliver bedre, hver gang jeg spiller med ham. Når du skubber til dig selv og udfordrer dig selv, så er det, at der kan opstå magi.”

 

Duoen udgav deres album “Eeg-Fonnesbæk” i 2015 og modtog en Danish Music Award for bedste Vocal Jazz Udgivelse.

Projekter
Citater
Tour
Downloads