Caixa Cubo

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Brasiliansk, jazz, latin

Tilgængelig: 2022: 21-30 NOV /// 2023: 10 APR - 20 MAJ + AUGUST /// 2024: JULI + spørg

Område: Europa

Caixa Cubo

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Brasiliansk, jazz, latin

Tourperiode: 2022: 21-30 NOV /// 2023: 10 APR - 20 MAJ + AUGUST /// 2024: JULI + spørg

Område: Europa

Bio

After at have spillet sammen I mere end 12 år som trio kan de tre tilsyneladende læse hinandens musikalske tanker….. Et sammenspil som sjældent kommer til udtryk så perfekt
Wolfgang Sandner, biographer of Miles Davis and Keith Jarret.

 

Uden at være blevet forført af modeluner  eller plademarkedet har trioen dannet af Henrique Gomide (piano), João Fideles (trommer) og Noa Stroeter (bas) nu eksisteret i 12 år.

 

På en absolut autonom og sammenhængende vej spiller musikerne fra Caixa Cubo, hvad de vil, og hvad der bevæger dem – uanset om man kommer ind på mere eksperimenterende lyde, som i de elektriske albums Saturno, Quartzo og CANI, eller i en frisk tilgang til det tidløse repertoire af brasilianske musikstile som i albummene Misturada og Enigma – A Música de Garoto (Pau Brasil Music).

 

Trioens syvende album Angela (Heavenly Recordings) blev valgt af BBC 6, Gilles Peterson og Bandcamp som et af årets album 2020.

 

Trioen Optrådte på  en showcase på Jazzahead! i 2022 og har spillet på scener som Jazz à Vienne (Frankrig), Riverboat Jazz Festival (Danmark), Breda Jazz Festival (Holland), Auditório Ibirapuera (Brasilien) og Jazzkeller Frankfurt (Tyskland) og har delt scene med musikere som Yamandu Costa, Tony Lakatos, John Rucco, Nailor Proveta og Paulo Belinatti.

 

Som venner i lang tid, afspejler den stramme lyd af Caixa Cubo en spilleglæde og en musikalsk interaktion, der uvægerligt begejstrer publikum, uanset hvor de optræder. Tjek dem ud!

Projekter
Citater
Tour
Downloads