Maria Montell: Bossa For My Baby

Instrument:

Genre: Bossa Nova

Tilgængelig:

Område:

Maria Montell: Bossa For My Baby

Instrument:

Genre: Bossa Nova

Tourperiode:

Område:

Bio

Maria Montell: Bossa for my baby

Navnet Maria Montell vil være velkendt for de fleste. Hun er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Montell skrev og sang nogle af P3´s mest spillede sange i 90´erne.

 

En anden side af Maria Montell er jazz’en, som hun er opvokset med og elsker. Hun har i de seneste mange år været aktiv som Jazz sangerinde blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”.

 

Maria Montell har en særlig forkærlighed for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderoste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergreen og bossa sangerinde kommer til udtryk.

 

Albummet Bossa for My Baby blev i 2005 nomineret til en Robert for bedste Sondtrack til spillefilmen Solkongen med Birte Neumann og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne.

Nu kan man opleve Maria Montell synge de skønne bossanovaer fra Bossa for my baby live med musikerne

Pelle Von Bülow – Guitar

Matthias Petri – Kontrabas

Carsten Skov – Vibrafon

David Besiakov – trommer

 

Fakta-box

Sange og pophits, som “Jeg er her for dig”, Sådan går det hver gang”, “Svært at være gudinde”, “Kys mig op til himlen”, “Her er gude godt, at være” og “Imens hun sang (Di da di ) etc… var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne.

 

Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi), som fik hende rundt i verden.

Projekter
Citater
Tour
Downloads