Jakob Dinesen Quartet feat. Jeff "Tain" Watts

Instrument: sax, guitar, bas, trommer

Genre: Jazz

Tilgængelig: 27. april - 7. maj 2023

Område: Europa

Jakob Dinesen Quartet feat. Jeff "Tain" Watts

Instrument: sax, guitar, bas, trommer

Genre: Jazz

Tourperiode: 27. april - 7. maj 2023

Område: Europa

Bio

Saxofonisten Jakob Dinesen tog i starten af December 2021 til New York for at indspille musik med en af sine største helte, trommelageren Jeff “Tain Watts. Det kom der albummet “Unconditional Love” ud af.

 

Jeff “ Tain” Watts er uden tvivl den mest markante og toneangivende trommeslager i sin generation. Han har været hjerteslaget bag begge Marsalis-brødre, George Benson, McCoy Tyner, Michael Brecker og alle i den absolutte elite af kreativ improvisation indenfor jazz.

 

Musikken er skrevet i den ånd, Jeff Watts spiller musikken med. Hans personlige energi emmer af dybde, ydmyghed, varm latter og spiritualitet. Jakob Dinesen har elsket Tains musik hele sit liv og aspireret til at blive god nok til at spille musik på hans niveau.

 

De 2 resterende i bandet er guitaristen Jacob Artved og bassisten Felix Moseholm. Jakob Dinesen udtaler: ”Begge er unge, danske musikere, hvis talent jeg ikke har set mage til i Danmark nogensinde. De er begge bosiddende i New York, og jeg ser det som en unik chance for at forene deres talent med en mester som Jeff Watts”.

 

Jakob Dinesen har spillet med eliten indenfor jazz og pop and beyond de sidste 30 år, bl.a med Hugo Rasmusssen, Thomas Helmig, Thomas Blachman, Lars HUG, Kira Skov og utallige andre.

 

“Dino” har vundet mange priser bl.a. for sine udgivelser med internationale stjerner som Paul Motian, Kurt Rosenwinkel, Eddie Gomez o.m.a. Den seneste udgivelse “Blessings “ (2021) fik en 5-stjernet anmeldelse med overskriften “fra absolut øverste hylde“. Læs anmeldelsen her.

 

Musikere:
Jakob Dinesen – sax
Jeff Tain Watts – trommer
Jacob Artved – guitar
Felix Moseholm – bas

 

Lyt på Spotify her

https://tainish.com

Projekter
Citater
Tour
Downloads