Jazz På Dansk

Instrument: Saxofon, klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tilgængelig:

Område: Skandinavien

Jazz På Dansk

Instrument: Saxofon, klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tourperiode:

Område: Skandinavien

Bio

Pianisten Martin Schack har samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring “Jazz På Dansk“ -konceptet, som har leveret udsolgte koncerter og høstet flotte anmeldelser i hele landet.

 

Oplev 4 topmusikere spille en række sange af bl.a. Carl Nielsen, Kaj Normann Andersen, Mogens Jermiin Jensen, Pia Raug, Benny Andersen! Sange som de fleste danskere har et personligt forhold til.

 

Repertoiret består udelukkende af sange fra den danske sangskat (samt enkelte svenske), smagfuldt arrangeret af pianisten Martin Schack, som også er initiativtager til bandet.

 

Schack modtog som den første rytmiske musiker Jacob Gades Legat i år 2000. Schack fik oprindeligt ideen til bandet under sine mange koncerter med Finn Ziegler. Ziegler sluttede altid sine koncerter af med kommentarer som: “Nu har vi spillet alle jeres yndlingssange. Nu vil jeg spille min”, hvorpå de f.eks. spillede “Den Blå Anemone” eller “Jeg Ved En Lærkerede”.

 

“Jazz På Dansk” består af Martin Schack (pno), Morten Lund (tr), Michael Olsen (sax) og Morten Ramsbøl (bas). Hver især nogle af de mest efterspurgte musikere på den danske jazzscene. Bandet har siden 2010 udgivet 3 CDer, senest “Vinter- og julesange” i 2016. Cd´erne i “Jazz på dansk” trilogien er med deres varme og personlige udtryk og Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede sange blevet godt modtaget af publikum. Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det “oprindelige oplæg” tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

 

Aftensange er nyeste skud på stammen i rækken af Jazz på dansk turneer og udgivelser som pianisten Martin Schack er ophavsmand til.
Stemningsfyldte, fortættede, jazzede fortolkninger af velkendte aftensange og salmer, spillet med indlevelse, overskud og respekt for melodierne. “Natten er så stille”, “du som har tændt millioner af stjerner”, “Danmark nu blunder”, er titler som man ka finde på repertoiret hos “Jazz på dansk” holdets nye projekt, som de turnerer med i sommer/ efterår 2018.

 

Orkestret er vellidt og eftertragtet hos musikforeninger, jazzklubber, kirker, sognegårde, museer, mv og turnerer land og rige rundt på syvende år! De leverer altid varen og publikum inviteres indenfor i musikken. Tag et lyt til “I Danmark er jeg født” til venstre!

Projekter
Citater
Tour
Downloads