Enrico Pieranunzi Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tilgængelig: On request

Område: Europa

Enrico Pieranunzi Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tourperiode: On request

Område: Europa

Bio

Enrico Pieranunzi (IT) – Thomas Fonnesbæk (DK) – André Ceccarelli (FR)

Enrico Pieranunzi Trio

Den verdenskendte italienske pianist, Enrico Pieranunzi, (IT), står i spidsen for en ny, europæisk jazztrio i topklasse. Enrico Pieranunzi Eurostar Trio består, foruden Pieranunzi selv, af Danmarks måske bedste bassist, Thomas Fonnesbæk samt det franske trommefænomen André Ceccarelli. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

 

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi, i tæt sammenspil med 2 giganter indenfor skandinavisk og amerikansk jazz!

 

Enrico Piernunzi regnes for en af verdens bedste pianister og er en af de mest betydningsfulde europæiske jazzmusikere gennem tiden. Læs mere.

 

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år arbejdet sig op blandt verdenseliten af bassister. Læs mere.

 

André Ceccarelli er et af de helt store navne på den internationale jazzscene. Han har spillet fast med flere af jazzens koryfæer, bl.a. Dee Dee Bridgewater og Chic Korea.

 

 

Disclaimer: Bemærk at Thomas Fonnesbæk og André Ceccarelli ikke medvirker på videoerne på denne side!

Projekter
Citater
Tour
Downloads