Enrico Pieranunzi Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tilgængelig: On request

Område: Europa

Enrico Pieranunzi Trio

Instrument: Klaver, bas, trommer

Genre: Jazz

Tourperiode: On request

Område: Europa

Bio

Enrico Pieranunzi (IT) – Thomas Fonnesbæk (DK) – Ulysses Owens (US)

Enrico Pieranunzi Trio

Den verdenskendte italienske pianist, Enrico Pieranunzi, (IT), står i spidsen for en ny, jazztrio i topklasse. Enrico Pieranunzi Trio består, foruden Pieranunzi selv, af Danmarks måske bedste bassist, Thomas Fonnesbæk samt det amerikanske trommefænomen Ulysses Owens. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

 

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi, i tæt sammenspil med 2 giganter indenfor skandinavisk og amerikansk jazz!

 

Enrico Piernunzi regnes for en af verdens bedste pianister og er en af de mest betydningsfulde europæiske jazzmusikere gennem tiden. Læs mere.

 

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år arbejdet sig op blandt verdenseliten af bassister. Læs mere.

 

Ulysses Owens er et af de helt store navne på den internationale jazzscene. Han har flere gange vundet Grammy og er bl.a. kendt for sit spil med bassisten Christian McBride og sangeren Kurt Elling. såvel som Benny Golson, Wynton Marsalis, Joey Alexander, Maceo Parker og Mulgrew Miller. Læs mere her.

 

Ulysses Owens afløses ved lejlighed af den norske trommesværvægter, Per Oddvar.

Per Oddvar Johansen er en af Norges førende trommeslagere og har i mange år spillet en enorm rolle i norsk musik. Han har arbejdet intensivt med navne som Helge Lien, Christian Wallumrød og Petter Wettre, og han er fast medlem af bl.a. Christian Wallumrød Ensemble, Helge Lien Trio, Ayumi Tanaka Trio, Vigleik Storaas Trio, The Source, Tore Brunborg, Trygve Seim Ensemble, Sjur Miljeteig Band, Mette Henriette og Electric Pansori. Han medvirker på mere end 80 pladeudgivelser, heraf 3 i eget navn.

 

Disclaimer: Bemærk at Thomas Fonnesbæk og Per Oddvar/Ulysses Owens ikke medvirker på videoerne på denne side!

Projekter
Citater
Tour
Downloads