Touché

Instrument: Sangere, kor

Genre: Jazz

Tilgængelig:

Område:

Touché

Instrument: Sangere, kor

Genre: Jazz

Tourperiode:

Område:

Bio

Touche er et kor – eller vokalt big band, som de også kalder sig – med medlemmer fra Danmark, Sverige og Holland. De hører blandt de bedste kor i verden og har høstet ros og anerkendelse i store dele af verden.

 

Unikt, er nok det ord, der bedst beskriver Touché. Forestil dig energien og drivet fra et big band kombineret med et vokalensembles eller kors indlevende historefortælling. Med Touché får du begge dele. Med stemmerne som deres eneste instrument griber de 12 sangere publikum over hele verden med deres unikke optræden, dirigeret af Jesper Holm.

 

Med stemmer, som går fra dyb bas til skyhøj leadsopran har Touché, ud over at optræde alene, indgået i talrige musikalske samarbejder, som bl.a.  tæller DR Big Band og jazzsangeren Sinne Eeg. De seneste tourneer har bragt dem til bl.a. Frankrig, Tyskland, Holland og Nordamerika, hvor de har optrådt i store koncertsale såvel som små intime jazzklubber samt TV optrædener. Touchés seneste album “But Beautiful” er tilgængelig på alle større streamingtjenester.

Projekter
Citater
Tour
Downloads